AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:
Fekete ribizli
Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, színanyagokat is.
Cékla
Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.
Vörös szőlő
A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.
Fekete bodza
A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.
Sárgarépa
A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.
Alma
A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.
Hogyan fogyaszd?
Felnőtteknek ajánlott naponta 2-4 teáskanál, délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.
Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
Az Impulse nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!
ÖSSZETEVŐK:
fekete ribizli, cékla, vörös szőlő, bodza, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából), répa, alma
Tápanyagtáblázat (100 Gramm termékben):
Energia: 1451,9 kJ
Energia: 346,8 kcal
Fehérje: 4,78 g
Szénhidrát: 80,15 g
Ebből cukor: 29 g
Zsír: 0,74 g
Ebből telített zsírsav: 0,07 g
Só: 0,13 g
Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
Az Impulse nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!